U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Martje van Deelen

Ik ben Martje van Deelen (1988), samenwonend en moeder van twee jongens (2013,2015)

Sinds 2013 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk. 

Ik werk op een positieve, oplossingsgerichte en planmatige wijze met als doel dat uw kind vaardigheden leert die hem of haar helpen op weg naar volwassenheid.

Bij het leren van schoolse vaardigheden ben ik er van overtuigd dat iedereen kan leren maar dat er problemen kunnen zijn waardoor het veel moeite kost. Hier kan ik je bij helpen. Kijk op de website wat bij je past, is het bijles, de training ik leer leren, examentraining of een korte training om de stof wat op te halen. Voor meer informatie kun je me altijd bellen of mailen!

Ik ben afgestudeerd aan de Pabo en daarna heb ik de cursussen kindercoach, opvoedcoach, systemisch en contextueel coachen, kinderen psychologie, coachen bij AD(H)D, ik leer leren training, spellingbootcamp, rekenbootcamp en SOS kinderen en emoties succesvol afgerond. Daarnaast leer ik van ieder coachingstraject bij over coachen, methodieken en lerende kinderen. 


Graag tot ziens in mijn praktijk!