U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Workshop SOS Peuters en emoties 

 

 

Speciaal voor ouders en opvoeders van peuters is er de 3-delige workshop SOS Peuters & emoties. Omdat een peuter echt in een totaal andere ontwikkelingsfase zit dan bijvoorbeeld een schoolgaand kind, met name wanneer het gaat om emoties. Dit vraagt soms andere vaardigheden van u als opvoeder. Meer inzicht en herkenning bij andere ouders in deze lastige fase helpen echt!

 

Maar hoe?... In deze workshop krijg je diverse handvatten aangereikt om zelf mee verder te kunnen, thuis of in je werk. De workshop vindt plaats in kleine groepen van max. 12 deelnemers. 

 

Voor wie? 

Voor ouders, opvoeders maar ook professionals aan wie de zorg van peuters is toevertrouwd.

 

Inhoud workshop:

In 3 avonden van 2,5 uur wordt dieper ingegaan op de vaak meest 'lastige' basisemoties Boos, Bang, Bedroefd en krijg je concrete tips wat je kunt doen in situaties rondom deze emoties. Ook krijg je achtergrondinformatie over de ontwikkeling van peuters. 

 

Duur:

Deze workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur.

 

Date 2018:

n.t.b.

 

Investering: 

Voor ZZP-ers en professionals bedragen de kosten 95 euro exclusief btw. Voor particulieren is het 95 euro inclusief btw of, wanneer je je met 2 (of meer) personen aanmeldt, 85 euro p.p.

 

Meer info:

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op.