U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Workshop SOS Kinderen en emoties 

 

 

 

"Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag"

 

 

Dat is het motto van de workshop SOS Kinderen en emoties

 

Kinderen zitten vol emoties. En waar het ene kind als vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig overspoelen waardoor het zich machteloos voelt en niet weet hoe het hiermee om moet gaan. En juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties wat hen niet echt helpt om te léren omgaan met emoties. En dat is wat kinderen 

te doen hebben; ze moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als opvoeder ze daarbij te helpen en ondersteunen.

 

Maar hoe?... In deze workshop krijg je diverse handvatten aangereikt om zelf mee verder te kunnen, thuis of in je werk. De workshop vindt plaats in kleine groepen van max. 12 deelnemers. 

 

Voor wie:

Voor ouders, opvoeders en professionals aan wie de zorg van kinderen is toevertrouwd.

 

Inhoud workshop:

In 3 avonden van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en word je geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar lastige situaties. We kijken naar de werking en functie van emoties en wat kinderen te leren hebben. Je leert o.a. hoe je je kinderen kunt leren zélf ruzies op te lossen, je leert omgaan met angst en verdriet van je kind en tips voor het werken aan zelfvertrouwen.

 

Duur:

Deze workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur.

 

Data 2018: 

n.t.b.

 

Investering:

Voor ZZP-ers en professionals bedragen de kosten 95 euro exclusief btw. Voor particulieren is het 95 euro inclusief btw of, wanneer je je met 2 (of meer) personen aanmeldt, 85 euro p.p.

 

Meer info:

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op.